KEZDŐLAP AKCIÓK CÉGÜNKRŐL KAPCSOLAT ÁRAJÁNLATKÉRÉS GALÉRIA

rolotherm nyílászárók

A minőségi nyílászáró kínálat

Partnercégünk, a Rolotherm Kft. nyílászárók forgalmazásával kezdte meg működését. A forgalmazott profilok kiválasztásában, a minőség és a gyártók Európában már elért eredményei alapján döntöttünk a, Rehau, Aluplast és Thyssen Elite 5 és 6 légkamrás profilrendszerek mellett. A gyártott termékek kiemelkedően jó minőségét, a megfelelő szakismeret, géppark és gyártási tapasztalat biztosítja.

A gondosan kiválasztott alapanyagok és a nemzetközileg is elismert beszállítókkal való együttműködés, a termékeink megbízhatóságának alapja. Szakembereink felkészültsége és modern gyártóberendezések lehetővé teszik, hogy a magánépítők esetleges speciális igényei mellett, a nagyobb volumenű beruházók (lakópark, középület) kívánalmait is ki tudjuk elégíteni, függetlenül attól, hogy új nyílászárók beépítéséről, vagy már meglévő, de elavult ablakok, ajtók cseréjéről beszélünk.

A nyílászárókkal kapcsolatos teljes körű szolgáltatásunkban beletartozik a tervezés segítése, árajánlat kidolgozása,  szaktanácsadás, a gyártást megelőző ingyenes helyszíni méretfelvétel, valamint megrendelés esetén, a késztermékek helyszínre szállítása és beépítése. Vevőink segítségére vagyunk bemutatótermeinkben, ahol megtekinthetik és kipróbálhatják termékeinket, valamint szakszerű tájékoztatóval szolgálunk.

Telefonon, faxon és e-mailen keresztül is ügyfeleink segítségére vagyunk.

 

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat: www.rolotherm.hu

Kérjen árajánlatot itt: www.rolotherm.hu

VISSZA
PARTNEREINK
JOGI NYILATKOZAT
REKLÁM ANYAGOK
RÓLUNK ÍRTÁK
2040 Budaörs,
Károly Király u 57.
Tel.: 06-23/311-550
2119 Pécel,
Határ utca 3.
Tel.: 06-28/452-444
9024 Győr,
Pápai út 2.
Tel.: 06-96/259-843
8000 Székesfehérvár,
Palotai út 10
Tel.: 06-22/419-831
Kecskemét,
Tel.: 06-20/982-6693 
 

GREDEX Kft. - Grédics Redőny Bemutatótermek:

Redőny Kapcsolat 1 Redőny Kapcsolat 2 Redőny Kapcsolat 3 Redőny Kapcsolat 4

 

Ne feledje! REDŐNY, Alumínium Redőny, Műanyag redőny, Hőszigetelt Redőny, Vakolható Redőny, Rolós Szúnyogháló, Napellenző, Reluxa, Szalagfüggöny, Garázskapu, - a GREDEX Kft. - Grédics Redőnytől!

Vállalási területeink:

Redőny-Budapest; Redőny-Pilisvörösvár; Redőny-Solymár; Redőny-Üröm; Redőny-Telki; Redőny-Szentendre; Redőny-Dunaharaszti;
Redőny-Gyömrő; Redőny-Maglód; Redőny-Ecser; Redőny-Vecsés; Redőny-Gyál; Redőny-Dunakeszi; Redőny-Göd; Redőny-Pécel;
Redőny-Érd; Redőny-Páty; Redőny-Törökbálint; Redőny-Biatorbágy; Redőny-Miskolc; Eger; Redőny-Kecskemét; Redőny-Szeged; Redőny-Baja; Redőny-Zalaegerszeg; Redőny-Keszthely; Redőny-Szombathely; Redőny-Székesfehérvár; Redőny-Tatabánya; Redőny-Győr; Redőny-Sopron;

Címszavaink:

REDŐNY; Redőny Ár; Redőny Akció; Akciós Redőny; Vakolható Redőny; Hőszigetelt Redőny; Motoros Redőny; Alumínium Redőny;
 Műanyag Redőny; Redőny Szúnyoghálóval; Rolós Szúnyogháló; Árnyékolástechnika; Árnyékolás; Honlaptérkép;