KEZDŐLAP AKCIÓK CÉGÜNKRŐL KAPCSOLAT ÁRAJÁNLATKÉRÉS GALÉRIA

GREDEX KFT. - RÓLUNK

A Grédics Kft. 2001. február 01-én kezdte meg üzleti tevékenységét. Az első 3 évben Cégünk kizárólag kiskereskedelemmel, a lakossági megrendelések kiszolgálásával foglakozott. Már a kezdetekben is nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi termék és szolgáltatás összhangjára.

2003-tól Ügyfeleink Budapesten 100 m2-es bemutatótermünkben testközelből próbálhatták ki termékeinket, és talán ami az egyik legfontosabb, hogy kollégáinktól mindenre kiterjedő szakmai felvilágosítást kaphattak, hogy a vásárolt termék az elképzelésnek megfelelő kialakítású, kinézetű és használhatóságú legyen. Termék kínálatunkat és újdonságainkat minden évben az ország legrangosabb építőipari kiállításán a CONSTRUMÁN is bemutatjuk.

2004 év végén megkezdtük a redőny és szúnyogháló rendszereink gyártását 500m2-es üzemünkben, így értékesítésünk elindult a viszonteladóink részére is. Alkalmazottaink száma 10 fő.

2008 új bemutatótermünket megnyitjuk Budaörsön.

2011. december 1-én Cégünk megnyitotta új telephelyét, ahol 17.000 m2 –es szabad területen, 1500m2 –es épület együtteseiben, több mint 40 fővel elsődleges célként tűzte ki, hogy ügyfelei és partnerei részére a minőségi termékgyártáson túl biztosítsa a színvonalas és gyors kiszolgálást, precíz és pontos ügyviteli munkát. A kiváló alapanyagok (PORTOS, SOMFY), a kiforrott gyártástechnológia, a szabványok szerinti minőség (CE) és folyamat ellenőrzés (ISO 9001) a folyamatosan képzet szakembereink biztosítják a minőségi termékgyártást.

Termék programunkat a már megszokott alumínium-, műanyag redőny rendszerek, szúnyogháló rendszerek, garázskapuk, zsaluziák, napellenzők, belső árnyékolók mellett 2012-ben a ZIG ZAG Pliszé Prémium szúnyogháló gyártásával bővítettük, valamint megkezdtük a kiváló minőségű CLIMAX zsaluzia rendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazását.

2013 Direkt exportértékesítés Romániába. Partnereinken keresztül termékeink Európa számos országába (Szlovákia, Ausztria, Olaszország, Franciaország) eljutnak.

2014 Tovább bővítjük Prémium szúnyoghálóink választékát a Pliszé Original és az egyedül álló Rollout típusainkkal.

2014. október A GRÉDICS KFT tulajdonosi köre szétvállik. Megalakul a GREDEX KFT., amelyet a korábbi három tulajdonosból kettő, Grédics Norbert és Grédics Tivadar Ottóné alapított. A GREDEX KFT (GRÉDICS INNOVATÍV ÁRNYÉKOLÓK) átveszi a korábbi cég kiskereskedelmi tevékenységét.

2015. január A GREDEX KFT 3 új exlúzív kialakítású bemutatótermet nyit Magyarországon (Győr, Székesfehérvár, Kecskemét).

2015. Június A GREDEX KFT megnyitja új cégközpontját, ahol közel 2000m2-en, 40 fővel nemzetközi szinvonalú gyártócsarnokkal és iroda központtal várja az új és megvélő ügyfeleit. Az új cégközpont kialakítása lehetővé tette, hogy a saját kollégák szakmai felkészültségének folyamatos bővítése mellet, oktatótermünkben partnereink részére is segítséget nyújtsunk, hogy megismerhessék az Innovatív Árnyékolástechnikai Termékeket.

A gyártás, a fejlesztés, a szolgáltatás kialakítása során mindig szemelőt tartottuk a GRÉDICS Márkanév tudatos építését, melynek eredménye képen, ma büszkén állíthatjuk, hogy a GREDEX KFT. (GRÉDICS INNOVATÍV ÁRNYÉKOLÓK) mérföldkő a hazai árnyékolástechnikai termékgyártás területén.

 

 

 

 

VISSZA
PARTNEREINK
JOGI NYILATKOZAT
REKLÁM ANYAGOK
RÓLUNK ÍRTÁK
2040 Budaörs,
Károly Király u 57.
Tel.: 06-23/311-550
2119 Pécel,
Határ utca 3.
Tel.: 06-28/452-444
9024 Győr,
Pápai út 2.
Tel.: 06-96/259-843
8000 Székesfehérvár,
Palotai út 10
Tel.: 06-22/419-831
Kecskemét,
Tel.: 06-20/982-6693 
 

GREDEX Kft. - Grédics Redőny Bemutatótermek:

Redőny Kapcsolat 1 Redőny Kapcsolat 2 Redőny Kapcsolat 3 Redőny Kapcsolat 4

 

Ne feledje! REDŐNY, Alumínium Redőny, Műanyag redőny, Hőszigetelt Redőny, Vakolható Redőny, Rolós Szúnyogháló, Napellenző, Reluxa, Szalagfüggöny, Garázskapu, - a GREDEX Kft. - Grédics Redőnytől!

Vállalási területeink:

Redőny-Budapest; Redőny-Pilisvörösvár; Redőny-Solymár; Redőny-Üröm; Redőny-Telki; Redőny-Szentendre; Redőny-Dunaharaszti;
Redőny-Gyömrő; Redőny-Maglód; Redőny-Ecser; Redőny-Vecsés; Redőny-Gyál; Redőny-Dunakeszi; Redőny-Göd; Redőny-Pécel;
Redőny-Érd; Redőny-Páty; Redőny-Törökbálint; Redőny-Biatorbágy; Redőny-Miskolc; Eger; Redőny-Kecskemét; Redőny-Szeged; Redőny-Baja; Redőny-Zalaegerszeg; Redőny-Keszthely; Redőny-Szombathely; Redőny-Székesfehérvár; Redőny-Tatabánya; Redőny-Győr; Redőny-Sopron;

Címszavaink:

REDŐNY; Redőny Ár; Redőny Akció; Akciós Redőny; Vakolható Redőny; Hőszigetelt Redőny; Motoros Redőny; Alumínium Redőny;
 Műanyag Redőny; Redőny Szúnyoghálóval; Rolós Szúnyogháló; Árnyékolástechnika; Árnyékolás; Honlaptérkép;